Wijnproef plezier alleen voor jou !

Geniet nu van een prachtig glas wijn uit het assortiment van Wijnkeuze-online. Natuurlijk kunnen wij als pure wijnliefhebber van alles vertellen over de rijke historie van de wijnbouw, de liefde waarmee de wijnen worden geproduceerd en de aandacht die er is voor de kwaliteit, de mooie wijngaarden en de prachtige omgeving en elkaar. Allemaal waar.
Maar weet je wat het is? Smaken verschillen en lang niet iedereen proeft het zelfde. Bekende wijnschrijvers beschrijven een wijn die zijn hebben geproefd, niet u. Deze wijnkenners beschrijven hun waarneming en die zal vaak niet die van jou zijn, het is wat zij proeven. Het is vrijwel zeker dat je bij al die wijnen wat anders proeft, dat is dan jouw waarneming. Alle wijnen uit het assortiment van Wijnkeuze-online smaken uiteindelijk maar naar één ding: zichzelf.  En wat ons betreft is dat het mooiste wat je kunt zijn: jezelf !
Om er achter te komen hoe die smaak is, heb je maar één mogelijkheid: proeven. Zonder dure boeken en andere geschriften, niet beïnvloed door al wijnspecialisten en vele beterweters, helemaal vrij de wijn proeven zoals je die wilt proeven: als zichzelf, net als jij. Experimenteer, proeven is ook combineren met andere smaken en heel belangrijk: ontdek wat andere smaken voor invloed hebben op JOUW wijnbeleving!
Weten wij het beter? Absoluut niet, maar wij willen voorkomen dat je vindt dat een bepaalde wijn zo smaakt omdat meneer of mevrouw X dat zo heeft beschreven. Ontdek jouw eigen smaak en durf daar ook voor uit te komen, iedere vinoloog weet heel goed dat smaken verschillen. Daarom is het zo donders belangrijk dat u in ieder Horecabedrijf dat jou als gast serieus neemt de mogelijkheid krijgt om een glas wijn van uw keuze te bestellen om door te proeven te ontdekken wat jij een lekkere wijn vindt !
Horecabedrijven hebben tegenwoordig de mogelijkheid door de diverse bewaarsystemen om wijnen per glas te kunnen schenken. Voor jou is dat heel belangrijk, want dan heb je de mogelijkheid om ook een keer een glas van de hartstikke dure fles wijn van misschien wel 150 euro de fles te kunnen proeven en drinken. Juist wijnen per glas kunnen bestellen stelt jou in de gelegenheid om kennis te maken met wijnen die normaal gesproken boven jouw budget liggen, maar nu per glas bereikbaar zijn.
Wij van Wijnkeuze-online hebben een aantal proefdozen voor u genaakt met diverse wijnen daar in. Dat kunnen alle rode- , witte- of rosé wijnen zijn, maar ook een mix per land of een doos assorti. Bestel je een doos, dan krijg je bij de volgende bestelling 10% korting.
Wij wensen u vele mooie uren en wijnplezier op uw ontdekkingstocht.
wijn-plezier