Waar wij veel klanten een plezier mee doen is: “Lekker, maar te veel”. Samen bestellen geeft een oneindig aantal mogelijkheden.
Denk hierbij aan:

Meer wijn voor minder kosten.

Voorbeeld: je hebt een paar mooie wijnen gezien, maar om daar nu drie dozen van te bestellen en net even te veel van het goede. Nu heb je in de familie een paar wijnliefhebbers, of kennissen, of buren die er net zo mee zitten.

Minder Transport/bezorgkosten.

Voorbeeld: gezamenlijk wordt door een aantal klanten uit ons assortiment 96 flessen wijn besteld. Alle wijnen welke gezamenlijk worden besteld als “Lekker maar te veel” worden bij een afname van minimaal 96 flessen en te bezorgen op één adres, gratis bezorgd! Maar ook samen drie dozen bestellen is als goedkoper dan 3 maal één doos.

Hoe doe je dat?

Je vraagt de liefhebbers mee te doen door ieder een doos van een bepaalde wijn te bestellen via jou.Je laat ons weten dat wij drie dozen moeten mixen en naar jou moeten verzenden. Wij maken een nota van de drie dozen samen geteld en gedeeld door drie en dat is de prijs die een ieder betaald. Hiervoor heb je alle drie 2 flessen van 3 mooie wijnen. Dit kan ook met 6 personen, dan worden het 6 verschillende wijnen per doos. Op deze wijze kun je regelmatig kennis maken met steeds andere wijnen. Door samen te bestellen zijn de kosten te drukken.

Bestellen in abonnementsvorm

Wij kunnen ons voorstellen dat je samen met anderen in een abonnementsvorm jouw wijnen wilt bestellen en ontvangen. Of je wilt maandelijks een doos wijn ontvangen, bijna alles is mogelijk. Uiteraard staan wij open voor alle goede suggesties van jouw kant. Er is maar één voorwaarde: het moet voor ons uitvoerbaar zijn. Onze tevreden klanten vinden dit een goede oplossing en hebben er al “leuke wijnuurtjes” aan overgehouden met het proeven en drinken van wijnen die anders nooit besteld en geproefd zouden zijn.
Heb je vragen, maak dan gebruik van het contactformulier !