Verzendkosten:

Voor Nederlandse bestemmingen geldt het hier volgende: verpakking/verzendkosten voor wijn is 4,95 euro per bestelling ongeacht het aantal bestelde flessen. U kunt kiezen tussen bezorgen overdag of in de avond. Dat laatste is handig als er niemand is om de bestelling in ontvangst te nemen, geen gedoe met neerzetten of afgeven bij de buren !

De kosten voor België zijn € 9,95 en voor Duitsland € 12,95 per bestelling. excl. BTW. De Belastingdienst eist dat wij over deze bedragen 21% BTW berekenen.

Verpakking & verzendkosten overige artikelen zijn afhankelijk van de omvang en gewicht van de bestelling. De informatie hierover is bij de betreffende artikelen vermeld.

Belangrijk:
Aangezien de verzendkosten en ook de BTW gekoppeld zijn aan adres/land, worden deze kosten pas zichtbaar nadat alle gegevens in de winkelwagen zijn ingevuld.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd is circa 3 werkdagen als het bestelde voorradig is. De levertijd voor ‘exclusieve wijnen’  en artikelen welke op bestelling worden geleverd is circa 5 werkdagen. De levertijd van maatwerk wordt vermeld bij de prijsopgave.
Indien het bestelde niet voorradig is en de levertijd wordt een week langer dan verwacht ontvangt u hierover van ons bericht.