Bag in Box + wijntap

Hier bieden wij u de mogelijkheid om kennis te maken met onze WijnTap Special voor de 3 liter verpakking Bag in Box.
AKTIE: bij bestelling van deze design Wijntap Special voor Bag in Boxwijnen, ontvangt je naar keuze GRATIS van ons een 3 liter Bag in Boxwijn.

De designers van onze WijnTap Special hadden één missie .... hoe kunnen we de inhoud van een Bag-in-Box verpakking, wellicht een top wijntje, zoveel mogelijk eer bewijzen èn kan dat in een ontwerp dat de gebruiker mooi vindt, ja zelfs inspireert?
Het resultaat is niet zomaar een dispenser. Nee, het is een strak, opvallend design dat al het gemiste gemak van een Bag-in-Box in zich heeft:
  • Optimaal gebruiksvriendelijk en tot de laatste druppel!
  • Opstaande tafelstandaard voor minimaal geknoei
  • Koelelement voor eventuele verkoeling los bij te bestellen
  • Innovatief ontwerp.

Simpelweg origineel!
Dit vernieuwende product geeft je ongekende mogelijkheden om jouw gasten te verwennen met de borrel, tijdens lunch en diner, op het terras, bij de BBQ, als super roomservice of gewoon thuis. De WijnTap Special is een innovatief product dat je een stapje voor geeft op de rest! Werkt met 3 liter Bag in Box artikelen zoals wijn en vruchtensappen, die in steeds grotere diversiteit en in goede kwaliteiten te verkrijgen zijn.
Bag in Box wijnen, afgekort BIB wijnen, worden in een aantal standaard verpakkingen geleverd. Een Bag in Box wijn is een goede landwijn die wordt verpakt in een doos met kunststof zak met een tapkraan. Deze wijnen zijn ook in fles te koop, ze zijn net zo lekker als de flessen wijn maar veel makkelijker en voordeliger.

Geopend langer houdbaar!
Een geopende Bag in Box wijn is langer houdbaar dan een geopende fles wijn. De tapkraan is zo ontworpen en gemaakt dat er GEEN lucht bij de wijn komt tijdens het tappen en bewaren. Zo hoeft u de wijn niet in enkele dagen op te drinken. Na opening kunt u daar zeker 4 weken van genieten. De unieke verpakkingswijze van bag in box wijnen garandeert dat smaak, aroma en kwaliteit na opening al die weken hetzelfde blijven. De bag in box wijn is bestemd voor snelle consumptie en kan ongeopend een jaar bewaard blijven op een koele donkere plek.

Gemak in een pak!
Lichter in gewicht, geen sjouwen met flessen. Geen statiegeld, leeg, hup in de plastic afvalbak. Wil je wijn meenemen op vakantie, de pakken zijn makkelijk op te bergen. De Bag in Box wijnen zijn natuurlijk ook ideaal bij de barbecue en fantastisch bij feesten, laat iedereen maar tappen!  

Maak hieronder jouw keuze:Weergave
 Wijntap Special Chroom + GRATIS 3 liter wijn !! per stuk

Wijntap Special Chroom + GRATIS 3 liter wijn !! per stuk

Klik op de afbeelding voor info, Bij keuze GRATIS wijn kunt u uw voorkeur aangeven !!

164.00

€ 138.10

Wijntap Special Cold-Pack per stuk

Levering op bestelling in combinatie met de Wijntap Special !!

€ 19.70
 Wijntap Special Color & Chroom + GRATIS 3 liter wijn !! per stuk

Wijntap Special Color & Chroom + GRATIS 3 liter wijn !! per stuk

Klik op de afbeelding voor de kleuren en info. Bij keuze GRATIS wijn kunt u uw voorkeur aangeven !!

128.40

€ 118.75
€ 19.95